31 mars 2016

Den nya tidningen ”Allt om elcyklar”

Första numret av den nya tidningen ”Allt om elcyklar” kom ut 29 mars 2016. Tidningen handlar om elcyklar och första numret har 106 sidor med reportage, guider och tester.

Att det har startats en tidning om elcyklar är väll på tiden. Föra året så såldes det över 30 000 elcylar och försäljningen kommer att öka i år.

Första numret av tidningen har bl.a en översikt för den som funderar på att köpa en elcykel eller den som har köpt en enklare cykel och som funderar på att köpa en lite exklusivare elcykel.

Den har en elcykelguide på nästan alla elcyklar som går att köpa i Sverigege. Samt en test av olika cyklar i olika priskategorier: budget (upp till 10 000 kr), mellanklass premium (20 000-30 000), exlusivt (över 30 000 kr) och det finns även en test av lastcyklar med elmotor. Det är även olika reportage bl. a ett som handlar om Walleräng som har fått ett pris för sin cykel i Eurobike i Tyskland.

Det går att köpa tidningen i Pressbyrån och på andra tidningsställen för 69 kr från den 29 mars.

Du kan hitta närmaste stället att köpa tidningen på: interpress.se

Du kan även köpa första numret av “Allt om Elcyklar” via webbutiken, men där är priset 99 kr på grund av fraktkostnaderna.

Det går även att läsa tidningen på Readly och Ztory!

Men det går inte att prenumerera på tidningen än, men troligen inom en relativ snar framtid.

Man planerar att ge ut tidningen ”Allt om elcyklar” 3 gånger detta året.

Hemsida: Allt om Elcyklar

facebook: Allt om elcyklar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar