13 aug. 2014

trioBike lanserar en ny tvåhjuls lastcykel

trioBike cargo är gjord i aluminium, formad i ett stycke. Vilket gör ramen stark, hård och samtidigt lätt. Lastcykeln finns i fyra versioner trioBike cargo är en standardversion, trioBike Cargo S är en sportversion, trioBike Cargo R är en Racingversion och trioBike Cargo E är en version med elmotor.

trioBike Cargo S är en sportversion med remdrift

trioBike cargo är en standardversion med 8 X speed internal shimano gear och hydrauliska skivbromsar. Inklusive justerbar sadelstolpe, justerbar styrstam och cykelstöd.

Price EUR: 2.199

trioBike Cargo S är en sportversion med remdrift som istället för en konventionell kedja, enligt trioBike så levererar bandet en mycket bättre energiöverföring. S-modellen har en hel del uppgraderade komponenter med Alfine 11 speed nav och hydrauliska skivbromsar Shimano , punkteringsskyddade Schwalbe däck. Inklusive justerbar sadelstolpe, justerbar styrstam och cykelstöd.

Price EUR: 2.499

trioBike Cargo R är en Racingversion utformad för långa turer i alla typer av terräng, både tuffa klättringar och branta nedförsbackar. Lätt och stark aluminiumram, Sram X0 11 växlad nav, Avid hydrauliska skivbromsar. Inklusive justerbar sadelstolpe, justerbar styrstam och cykelstöd.

Price EUR: 3.299

trioBike Cargo E är en version med elmotor, BionX P250 DX 26 "- Elmotor, externa växlar och skivbromsar. Inklusive justerbar sadelstolpe, justerbar styrstam och cykelstöd.

Price EUR: 4.599

Men lastcykeln som trioBike lanserar är väldigt lik Larry vs Harry´s Bullitt.

Larry vs Harry´s Bullitt

Källa: http://www.triobike.com/projects/triobike-cargo/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar