7 juni 2013

Loeka Clothing

Klädmärket Loeka Clothing är cykelkläder för tjejer.

Det hela började våren 2005 då en vän till Rory Harmse klagade över bristen på cykling kläder för kvinnor - som saknar stil, passform och komfort. Med detta i åtanke, föddes Loeka för att skapa en särskilda kläder för den kvinnliga figuren, feminina utan att vara "flickaktigt", funktionella och bekväma.

De cyklar själva och tror att cykla sin cykel är ett bra sätt att umgås, bra motion och rensa huvudet. De vill uppmuntra kvinnor att utforska cykling genom att skapa ett komplett sortiment av återvinningsbara kläder som fångar cykling livsstil. Vi strävar efter att ge kvinnor med snygga, enkla, välsittande, fungerande kläder.

Passformen på Loeka kläder har utformats specifikt för en kvinnlig kroppsform. Alla kläder måste passera lagets strikta tillpassningstest. De tröjor är något vidgas i axlarna att rymma rustning men ändå behålla en god passform. Sidorna avsmalnande att följa de naturliga kurvor av en kvinna och baksidan förlängda något att täcka toppen på dina shorts. Shortsen har beaktat kvinnornas midja.

Du kan köpa Loeka Clothing kläder på chainreactioncycles.com - Loeka

Loeka Clothing

Field Test: Loeka Mountain Bike Clothes for Women 2009 from Park City Television on YouTube.

Rory from Loeka from dirtyjane.com on Vimeo.

Jag har en sida om Länkar till cykelkläder.

Skriv gärna någon kommentar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar