26 apr. 2015

Team Rynkeby Göteborg cyklar för barncancerfonden

För andra gången kommer det i år att finnas ett Team Rynkeby Göteborg från Göteborg som kommer att cykla från Sverige till Paris. Team Rynkeby Göteborg kommer att samla in sponsorpengar och arrangera olika events för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Team Rynkeby ankomst till Paris är alltid en vecka innan Tour de France fältets ankomst till Paris. Starten 2015 går den 3 juli. Sedan kommer man under en vecka att cykla cirka 1 200 kilometer till Paris.

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetsprojekt som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer.

Team Rynkeby Göteborg 2015 kommer ge de insamlade pengarna till Barncancerfondens projekt för syskonstödjare samt till forskning om hjärntumörer på barn.

Deltagarna i Team Rynkeby är vardagscyklister, kvinnor och män i olika åldrar med varierande yrken och bakgrund som alla själva betalar sina omkostnader för sitt deltagande. Under året tränar teamet tillsammans som förberedelse inför cyklingen till Paris. Läs mer om Team Rynkeby på www.team-rynkeby.se

Du kan lämna bidrag med mobiltelefonen, kontokort eller direktbetalning.

Team Rynkeby GÖTEBORG 2015 – Barncancerfonden

Du kan även stötta något annat av Team Rynkebys åtta svenska lag nedanför:

Team Rynkeby Halland 2015

Team Rynkeby Helsingborg 2015

Team Rynkeby Jönköping/Borås/Karlstad

Team Rynkeby Malmö 2015

Team Rynkeby Stockholm 2015

Team Rynkeby Täby 2015

Team Rynkeby Älmhult

Läs mer om Team Rynkeby Göteborg:

TR Göteborg - Team Rynkeby

TR Göteborg - Blogg

Team Rynkeby Göteborg | Facebook

@TeamRynkebyGBG  | Twitter

#TRgöteborg | Twitter

 

Aron - Team Rynkeby

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar