1 apr. 2012

Dom cyklar för barncancerfonden

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr i kampen mot barncancer.

Varje sommar i juli cyklar 600 personer från Danmark och Sverige för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika events. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.

Team Rynkebys cykeltur till Paris körs alltid veckan före Tour de France fältets ankomst till Paris. År 2012 cyklar Team Rynkeby till Paris den 14-20 juli.

Deltagarna i Team Rynkeby Sverige är motionscyklister, kvinnor och män, i alla åldrar med vitt skilda yrken, utbildningar och bakgrund. Deltagarnas olikheter och deras geografiska spridning i Danmark och Sverige gör det lättare för Team Rynkeby att sprida budskapet om insamlingen för barn med cancer och deras familjer. Läs mer om Team Rynkeby på www.team-rynkeby.se

Du kan lämna bidrag med mobiltelefonen, kontokort eller direktbetalning via olika lag.

Team Rynkeby Täby 2012 – Barncancerfonden

Team Rynkeby Malmö 2012 – Barncancerfonden

Team Rynkeby - Stockholm 2012 - Barncancerfonden

Team Rynkeby - Gränna/Jönköping 2012 – Barncancerfonden

Du kan också stödja Team Rynkebys insamling till Børnecancerfonden och Barncancerfonden genom att sätta in ett belopp på följande konto:

Team Rynkeby

Reg nr.: 3001

Kontonummer: 3001 74 54 84

Skriv ditt namn eller verksamhet i informationsfältet.

I 2012 består Team Rynkeby av totalt 17 lag i Norden, med totalt 790 cyklister och 150 personer i servicecrew.

Varje lag arbetar lokalt i sin stad med att skapa medvetenhet kring Team Rynkeby och insamlingen till Barncancerfonden. Detta görs genom gemensamma träningar, events och happenings tillsammans med företag i staden samt genom pressbearbetning.

Lagkänslan är viktig för Team Rynkeby och bygger en lokal medvetenhet kring barncancer och hur viktigt det är att vi tillsammans tar ställning mot sjukdomen. Genom Team Rynkeby kan man verka positivt genom engangemang och en rikstäckande insamling som gör skillnad för barn med cancer och deras familjer.

Varje lag, som består av ca. 40 cyklister, cyklar sin egen rutt ner till Paris från Norden. Men 10 km innan Paris samlas alla 790 cyklister varje år och cyklar i samlad trupp in på Champs de Mars vid Eiffeltornet. Många deltagare har beskrivit det här som en av deras största upplevelser i livet.

Team Rynkeby består 2012 av följande 17 lag:

Sverige:

Om du är intresserad av att delta i Team Rynkeby Tour de Paris 2013 så skicka anmälan innan 13 september 2012 till:

sverige@team-rynkeby.se

Skriv ”Intresseanmälan Team Rynkeby 2013” i ämnesraden.

Inkludera namn, ålder, telefonnummer, fullständig adress och en kort presentation om dig själv där du nämner vad du tror att du kan tillföra Team Rynkeby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar