9 aug. 2014

Pling Transport kör gods med cykel i Göteborg

Göteborg har fått sitt alldeles egna cykeltransportföretag. Sedan november 2012 så har de kört gods med cykel under namnet MoveByBike Göteborg, men nu byter man namn till Pling Transport.

De är cykelbud kan man säga, men tar betydligt mer last, upp till två kubikmeter och 125 kg per cykel.

Det är viktigt Pling Transport att leverera i tid och utan skador, året runt i alla väder. De vill också bidra till en mer hållbar och trivsam stad med effektiva godsflöden. Använder cykelbanor där det finns, använder relativt smala lastcyklar och försöker smälta in i cykelflödet utan att störa eller orsaka risker.

Pling Transport kan köra fasta distributionsuppdrag, De distribuerar dagligen bland annat livsmedel, paket och post på fasta tider åt deras kunder. De levererar också dagligen varm och kall mat. De kan också ta hand om små och stora transporter på kort varsel och kompletterar gärna transporter med kringtjänster som till exempel inköpsservice.

Pling Transport kan även ta hand om skrymmande gods. Har du behov av att transportera en möbel eller byggmaterial så kan de ta det uppdraget. De har stora släp som tar det mesta.

Pling Transport gör till och med mindre kontorsflyttar för kontor på upp till cirka fyra kontorsplatser. De kör också gärna mindre lägenhetsflyttar! 

Priser: plingtransport.se

Cecilia, Thomas R, Thomas H och Johan

De driver företaget enligt kooperativa principer i en ekonomisk förening som består av fem medlemmar.

plingtransport.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar