10 mars 2014

Team Rynkeby Göteborg cyklar för barncancerfonden

För första gången kommer det i år att finnas ett Team Rynkeby Göteborg från Göteborg som kommer att cykla från Sverige till Paris. Team Rynkeby Göteborg kommer att samla in sponsorpengar och arrangera olika events för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Team Rynkeby ankomst till Paris är alltid en vecka innan Tour de France fältets ankomst till Paris. Starten 2014 går i svenska och danska städer den 4-5 juli. Alla lag ankommer i samlad tropp till Paris den 11 juli.

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetsprojekt som varje sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. 2013 samlade Team Rynkeby Sverige in 8 637 488 kronor till Barncancerfonden. I år så består Team Rynkeby Sverige av totalt 7 lag.

2014 kommer de insamlade pengarna att gå till Barncancerfondens projekt för syskonstödjare samt till forskning om hjärntumörer på barn. (En del av denna forskningen är förlagd i Göteborg).

Varje sommar i juli cyklar ca 1 200 motionscyklister och 260 funktionärer fördelade på 26 lokala lag från Sverige, Danmark, Finland, Färöarna, Norge och Australien. För att stödja barn med cancer och deras familjer.  Läs mer om Team Rynkeby på www.team-rynkeby.se

Du kan lämna bidragmed mobiltelefonen, kontokort eller direktbetalning.

Team Rynkeby GÖTEBORG 2014 – Barncancerfonden

Läs mer om Team Rynkeby Göteborg:

TR Göteborg - Team Rynkeby

Team Rynkeby Göteborg | Facebook

#TRgöteborg | Twitter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar