4 nov. 2014

Cykeltvätt på OKQ8:s bensinmackar

Nu kan du även ta cykeln till cykeltvätten på en av OKQ8 bensinmackar. På bensinmacken Uppsala Årstagatan kommer  det finns en cykeltvätt och det är något nytt i Sverige. Det är den första av OKQ8 mackar som får cykeltvätt.

Själva cykelvårdsplatsen fungerar som så att cykeln hängs upp på en ställning, och sedan finns vatten, rengöringsmedel och cykelpump redo att användas kostnadsfritt. Men tvätta får du göra själv.

Planen är att det löpande ska inrättas fler cykeltvättar på OKQ8-stationer runt om i Sverige. Det skall bli tre stycken inom kort Stockholm Slussen, Västerås Kopparbergsvägen. Och efter en tid skall det utvärderas.

Bra av OKQ8, hoppas fler bensinmackar gör som OKQ8 och öppnar en cykeltvätt.

Källa: unt.se, sverigesradio.se

2 kommentarer:

  1. Jag åkte och testade tvätten i Uppsala men det finns ingen svamp eller borste. Det måste man ha med sig själv. Om man inte har det med sig kan man bara hälla vatten över cykeln med hinken.

    SvaraRadera
  2. OK! Snälla lev upp till en bättre service som folk kan tänka sig att betala för en slant. Ingen slang, svamp, avfettning eller smörjmedel är uselt då vi cyklister reser lätt jämfört med en bil. Konceptet är bra med hållbarhet men ni levererar inte den riktiga kundnyttan

    SvaraRadera