12 apr. 2012

Ride of Hope är ett cykellopp för Barncancerfonden

Ride of Hope är ett cykellopp till förmån för Barncancerfonden. Loppet är ett nio dagars etapplopp på sammanlagt 1250 km mellan Lund och Stockholm. Du kan välja att cykla hela sträckan eller någon enstaka etapp. Vilket alternativ du än väljer är du med och stödjer vår insamling till Barncancerfonden. Vill du inte cykla kan du ändå vara en del i arrangemanget genom att skänka en slant. Stöd insamlingen

Förutom att samla in pengar till Barncancerfonden försöker vi ge barnen och familjerna som får behandling en positiv upplevelse och visa vår medkänsla. Loppet passerar nämligen fem av Sveriges sex barnonkologiska centra under sin färd. Genom vårt gemensamma stöd hoppas vi kunna göra livet lite lättare för de barn och familjer som drabbats av cancer.

Ride of Hope vänder sig till alla som tycker om att cykla. Man cyklar i olika fartgrupper vilket innebär att man aldrig behöver cykla ensam. Detta är inte bara en hjälp när i motvinden utan också väldigt socialt. Läs mer om Ride of Hope

Ride of Hope 2012 startar den 4 augusti i Lund.

Att delta i en etapp kostar 300 kronor, hela startagviften går till Barncancerfonden. Från 1 augusti finns bara möjlighet till efteranmälan och kostnaden för detta är 400 kronor. Din anmälan är bindande och överlåtelse av startplats är ej tillåtet. 

En anmälan till samtliga etapper kostar 5.600 kronor och då ingår start i samtliga etapper av Ride of Hope, 9 övernattningar (del i 3-bäddsrum) och en uppsättning av Ride of Hopes cykekläder (cykeltröja samt cykelbyxa)
Vill du inte ha våra cykelkläder eller har annat alternativ för övernattning så görs anmälan för varje etapp.

När öppnar anmälan?

Anmälan kommer att öppnas första veckan i april 2012 

När stänger anmälan?

Anmälan är öppen till den 1 augusti, därefter kan efteranmälan ske på plats innan start. Efteranmälan kostar 400 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar