3 juli 2012

Stockholms lokala MTB-guide!

Calazo-förlaget släppte sin tredje cykelguide strax efter midsommar. Det är en bok för alla terrängcyklister i Stockholmsområdet och passande nog skedde presentationen av boken i en cykelbutik. De två tidigare cykelguiderna är Mountainbike i Sverige och Mountainbike kring Göteborg.

Boken beskriver de bästa mountainbikeområdena kring Stockholm. Du får tips på allt från smultronställen precis utanför innerstaden till heldagsäventyr längre ut i länet. Författarna bjuder också på flera hittills okända stigpärlor.

Mountainbike kring Stockholm

Upptäck de finaste stigarna – från Mälaröarnas kulturlandskap till Södertörns karga hällmarker

Den här boken beskriver de bästa mountainbikeområdena kring Stockholm. Du får tips på allt från smultronställen precis utanför innerstaden till heldagsäventyr längre ut i länet. Författarna bjuder också på flera hittills okända stigpärlor.

Ett helt kapitel vigs åt skogarna och hällmarkerna runt Hellasgården, som blivit något av ett centrum i sammanhanget och vars stigar håller mycket hög klass även i en internationell jämförelse.

Vissa av turerna i boken är lätta och passar dig som precis börjat cykla i skogen, medan andra turer är krävande även för rutinerade cyklister. Gemensamt för alla bokens turförslag är att de ämnar ge maximal cykelglädje och en härlig natur upplevelse – bättre kondition får du av bara farten. Ha en fin tur!

Författarna Aron Gooch och Kalle Bern har sammantaget mer än 25 års erfarenhet av att cykla på stigar i skogarna runt Stockholm. Aron är bland annat initiativtagare till Tisdags rajden, en informell gruppcykling som utgår från Hammarby backen varje tisdag kväll – hela året om. Kalle är journalist och jobbar som chefredaktör på cykel tidningen Kadens.

  • Författare: Aron Gooch och Kalle Bern
  • Utgivningsdatum: 2012-06-31
  • Band: Flexband
  • Sidor: 216
  • Format: 120 x 180 mm
  • ISBN: 978-91-86773-84-7

http://www.adlibris.com Pris 259 kr

http://www.bokus.com Pris 276 kr

http://www.calazo.se/  Pris: 249 kr

Källa:calazo.se, happymtb.org

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar