27 maj 2016

Cykelns Dag 2016

I år infaller denna högtidsdag den 28 maj.

För cykelfackhandeln blir Cyklens Dag ett gyllene tillfälle att visa upp sig från sin allra bästa sida, demonstrera nya cykelmodeller och tillbehör. I många butiker kan ni denna dag hitta fina cykelerbjudanden och träffa kunniga personal. Håll utkik efter lokala annonser!

 

Men jag har skickat email till många butiker i Göteborg och frågat om det händer något oss er på Cykelns Dag? eller har ni kanske något erbjudande för att det är Cykelns Dag?. Får väldigt många svar som säger att “Vi har inget planerat just nu eller Cykelns dag är väl ändå varje dag, året om”.

Svar som jag fick var att:

Älvängens cykel kommer under veckan att rabattera en hel del MTB modeller till kampanj priser och några elcyklar kommer också att ingå i denna kampanjen.

Ta med din cykel till Cykelhuset på Axel Dahlströmstorg (28/5) mellan kl 10 - 15 för en gratis översyn inklusive insmörjning samt justering av växlar och bromsar! Få 15% rabatt på alla slitagedelar till din cykel.

Chappelli Cycles att ha 400 kronor rabatt på vår Chappelli Nero Single Speed (ord 3895 kr)


Men den 28 maj så firar även Hisingen Runt firar 40 år. Och man kan efteranmälan fram till 28 maj. Även Västkusten Runt är den 28 maj


Då Hisingen Runt är ett motionslopp har el-cykeln aldrig varit exkluderad. Nu tar de steget längre och öppnar upp för anmälan till en elektrisk klass med egen startgrupp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar