10 maj 2014

Cykelns Dag 2014

I år infaller denna högtidsdag den 10 maj.

För cykelfackhandeln blir Cyklens Dag ett gyllene tillfälle att visa upp sig från sin allra bästa sida, demonstrera nya cykelmodeller och tillbehör. I många butiker kan ni denna dag hitta fina cykelerbjudanden och träffa kunniga personal. Håll utkik efter lokala annonser!

Men jag har skickat email till många butiker i Göteborg och frågat om det händer något oss er på Cykelns Dag? eller har ni kanske något erbjudande för att det är Cykelns Dag?. Får väldigt många svar som säger att “Vi har inget planerat just nu eller Cykelns dag är väl ändå varje dag, året om”.

Men i Göteborg skall bland annat detta hända

Mürbecks Cykel & Hockey

Poäng promenad med cykel som 1:a pris
Lotterier med fina priser
Det kommer leverantörer till oss och visar upp NYHETER som det finns möjligheter att prova
Lämna in din cykel på vår service hos oss var med i ut lottningen av en Batavus El Assisterad cykel
provcykla El Assisterade Cyklar

Trek

Tiden för det här evenemanget den 10 maj kl. 10:00 - den 11 maj kl. 16:00.

Trek on Tour firar Cykelns Dag i Göteborg och utlovar finfin för både landsvägs/mtb-cyklister. De  har med sig bland annat Madone, Domane, Fuel EX, Stache och Superfly.Här utlovas riktigt bra cykling för både landsvägs- och MTB-cyklister!

Nishiki

Handla din Nishiki på Cykelns Dag och få en Göteborgs-weekend på köpet.

Att cykling är smart, hälsosamt och bra för miljön kan knappast ha undgått någon. För att lyfta fram det ytterligare arrangeras i år Cykelns Dag den 10/5. Den dagen har alla som köper en Nishiki hos någon av våra återförsäljare chansen att vinna en weekend i Göteborg. Allt du behöver göra är att mejla eller posta en kopia av kvittot till oss så kommer vi att utse en vinnare.

Skicka din kvittokopia till info@unicykel.se alt. Unicykel AB, Aröds Industriväg 14, 422 43 Hisings Backa. Priset gäller för 2 personer och inkluderar resa samt 2 övernattningar i Göteborg under valfri helg 2014.

Källa: Cyklens Dag, Cykelbutiker i VästsverigeSvenska Cykelmärken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar