24 apr. 2017

Erbjuder lösningar med förmånscyklar

Tjänstecykeln.se erbjuder smidiga lösningar med förmånscykel eller tjänstecykel.

  

På ett enkelt och kostnadseffektivt sätt ger de företag möjligheter att värna om både miljö och sina anställdas hälsa. 

Tjänstecykeln.se erbjuder smidiga lösningar för cykelservice. I de fall företag vill undvika att bli ägare till cyklar så har de lösningar till detta. De hjälper anställda vid val av cykel och utrustning.

Företags anställda får, utöver hälsofördelar, möjlighet att använda en kvalitetscykel till en svårslaget låg kostnad. De assisterar företag med information till ekonomiavdelningen.

Det ska vara enkelt och smidigt att erbjuda sina anställda cykelförmån. 

Kostnadsneutralt för Arbetsgivaren vid bruttolöneavdrag

Notera att vid användning av bruttolöneavdrag enligt exemplet nedan så kan ett företag erbjuda sina anställda förmånscyklar utan att det kostar företaget något. Vid användning av bruttolöneavdrag blir cyklarna kostnadsneutrala för företaget (merkostnaden för cykeln kompenseras genom löneavdraget,. Även arbetsgivaravgiften på cykelförmånen är inräknad).

Vad kostar det mig som anställd?

Prisexempel vid användning av bruttolöneavdrag.  Vad en Förmånscykel kostar dig Netto (den summa du får ut mindre i lön) per månad. I exemplet nedan visas din totala kostnad under avtalsperioden, även inkluderat förmånsvärdet:

En cykel som vid privatköp kostar 15 000 inklusive moms kostar en anställd 212 SEK/månad netto vid 50% skatt.*

*Total månadskostnad netto inklusive förmånsvärdet. Total nettokostnad för anställd under hyresperioden på 36 månader 7 632 kr. Beräkning baserad på finansiering via Wasa Kredit. Kontakta Tjänstecykeln.se för mer information.

Tjänstecykeln.se kan företag och dess anställda välja mellan ett stort antal kvalitetscyklar och enkelt få en överblick av den totala kostnadsbilden för både företaget och de anställda.

 De har elcyklar, city/hybrid, mountainbikes och racingcyklar.

Sponsrat inlägg av Tjänstecykeln.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar